HARDE EN ZACHTE VLOERBEDEKKING:


Kumbo Noord is een totaal projectinrichter die is gespecialiseerd in zowel harde als zachte vloerbedekkingen. Maar ook specialistische vloeistof dichtte vloeren zijn voor de specialisten van Kumbo Noord gesneden koek. We werken volgens de strengste normen op het gebied van veiligheid, milieu en arbeidsomstandigheden. Onze eigen vakbekwame mensen worden regelmatig getraind om de laatste technieken en materiaal kennis gewaar te worden.

Wij zijn leverancier van alle bekende en grote merken voor zowel kantoor, industrieel als thuis gebruik. Kumbo Noord dé partner voor een prima afgerond project!


BEHANGWERKEN:

Om u nog completer van dienst te kunnen zijn, heeft Kumbo Noord geïnvesteerd in het onderdeel behangwerken. Met speciaal ingerichte bedrijfsbussen, ervaren vakmensen en plakmachines heeft Kumbo Noord zich gespecialiseerd in het verwerken van alle soorten wandafwerking. Voor behangwerk, glasweefsel, foto-prints, specials en o.a. PVC-wandbekleding kunt u nu ook bij ons terecht! Nieuwbouw, renovatie, natte ruimten, vele meters of een enkele kamer alles is mogelijk. Ook voor advies in materiaalkeuzes, kleuren en types helpen wij u graag. Enkele referenties van projecten die reeds in opdracht zijn: Verzorgingstehuis Old Wolde te Winschoten  15.000 m2; Schoolgebouw te Opwierde 5.600 m2; Verbouw NAM kantoor te Schoonebeek: 1.650 m2; AOC Terra te Eelde: 2.700 m2; Verzorgingstehuis te Bellingwolde 2.700 m2; Europapark Solid 9.000 m2; Watercampus te Leeuwarden 3.700 m2; Het Hooge Heem te Grootegast 9.100 m2


CO2 PRESTATIELADDER

Duurzaamheid is al geruime tijd een maatschappelijk issue. Binnen het onderwerp ‘duurzaamheid’ is energie reductie en specifiek CO2-reductie een belangrijk onderdeel. Ook Kuurman Noord en Kumbo Noord evert haar bijdrage aan de reductie van CO2uitstoot. Dit via de reductie van uitstoot van de eigen activiteiten en via het leveren van duurzame oplossingen aan klanten.
Kuurman/Kumbo analyseert haar CO2 uitstoot via de Carbon Footprint  Analyse. Dit wordt ook wel de ‘CO2-voetafdruk’ of ‘CO2-emissie-inventaris’ genoemd en is een rapportage die de uitstoot aan CO2 (in kg) inzichtelijk maakt van een organisatie, een activiteit – of over de totale levensduur van een product. Tevens maakt het inzichtelijk welke maatregelen kunnen worden genomen teneinde deze emissie te verkleinen. 

Voor de documentatie wijzen we u door naar www.kuurman.nl


CONTACT


Kumbo Noord BV

Industrieweg 26

9601 LJ Hoogezand


T: 0598 - 380 174

F: 0598 - 380 175

 

E: info@kumbo.nl

LINKS